Lukas Graham støtter hjemløse inden populært talkshow

Sangeren Lukas Graham repræsenterede den danske hjemløseavis Hus Forbi, da han øvede sin optræden til talkshowet "The Tonight Show".
"Repræsenterede den danske hjemløseavis Hus Forbi under gårsdagens øvelser til Fallon-showet," skriver Lukas Graham på Instagram.
"Repræsenterede den danske hjemløseavis Hus Forbi under gårsdagens øvelser til Fallon-showet," skriver Lukas Graham på Instagram. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv

Onsdag dansk tid medvirkede Lukas Graham-drengene i det amerikanske talkshow "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", og her blev det danske bands verdensomspændende succes understreget endnu en gang.

I timerne op til Lukas Grahams liveoptræden, hvor han sang nummeret "Mama Said", gik tiden med at øve aftenens optræden.

Og selv om kameraerne ikke rullede, så Lukas Graham en mulighed for at gøre opmærksom på et budskab, som står hans hjerte nært.

Det viser et billede fra Lukas Grahams Instagram-profil.

Iført en T-shirt med teksten "køber" satte den 27-årige sanger fokus på hjemløse og især på den danske hjemløseavis Hus Forbi.

- Repræsenterede den danske hjemløseavis Hus Forbi under gårsdagens øvelser til Fallon-showet. De (Hus Forbi, red.) sætter fokus på og stiller vigtige spørgsmål til hjemløshed, og de oplyser befolkningen om det at være hjemløs, skriver Lukas Graham til sit Instagram-billede.

Det er langt fra første gang, at den danske stjerne sætter fokus på hjemløshed.

Allerede i 2014 viste "7 Years"-musikeren på sin Instagram-profil, at det er en gammel familietradition at hjælpe med at lave mad til danske hjemløse, når julen står for døren.

Se billedet fra "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" her.

Og Lukas Grahams billede fra julen 2014 her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.