Lukas Graham om mistet medlem: Vi savner ham

I en spørgesession på Reddit med sine fans fortæller Lukas Graham blandt andet om følelserne ovenpå pianisten Kasper Daugaards exit.
Medlemmerne i bandet Lukas Graham er ikke blege for at indrømme, at det er svært at undvære pianisten Kasper Daugaard.
Medlemmerne i bandet Lukas Graham er ikke blege for at indrømme, at det er svært at undvære pianisten Kasper Daugaard. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Det sker kun sjældent, at det danske succesband Lukas Graham giver interviews. Men når det er bandets fans, der stiller spørgsmålene, sidder Lukas Forchhammer, Magnus Larsson og Mark Falgren gerne klar ved tasterne.

I en spørgesession på det brugerskabte forum Reddit var der derfor bundærlige svar fra drengene, da deres fans fik lov at spørge dem om alt mellem himmel og jord.

Og hurtigt faldt snakken på pianisten Kasper Daugaard, som for nylig forlod gruppen. Det har ikke været nemt, men pianisten er kommet videre, fortæller Lukas Graham.

- Kasper har det godt. Han har lige fået et nyt studie i København og er begyndt at producere musik. Vi savner ham dog helt vildt, forklarer bandet og forsikrer, at de alle sammen stadig er gode venner.

Indtil videre er det Nick Ristorp, der sidder ved tangenterne som erstatning i gruppen.

Mange brugere interesserer sig for Lukas Forchhammers opvækst på Christiania, men her er ikke de store anekdoter at hente. Til spørgsmålet om, hvordan fristaden har formet ham, lyder svaret:

- Det ved jeg ikke. Jeg har aldrig prøvet at vokse op andre steder, skriver han.

Når spørgsmålene drejer sig om hans gravide kæreste, der ifølge Euroman hedder Marie-Louise Schwartzs Petersen, er Lukas Forchhammers svar også meget kortfattede.

Han havde ingen kommentarer til, hvad den lille piges navn bliver, men han ville gerne fortælle, hvordan hans bedre halvdel og barnet har det hjemme i København.

- De har det rigtig godt, lød det fra sangeren.

Se hele spørgesessionen her:

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.