Lufthavns-Lisa er dagens helt på Facebook: "Det er meget overvældende"

Efter ansat i Aalborg lufthavn har lagt billeder op på facebook af en glemt bamse, vælter det ind med likes og kommentarer.
Den glemte bamse i Aalborg lufthavn har vækket stærke følelser hos facebook-brugerne
Den glemte bamse i Aalborg lufthavn har vækket stærke følelser hos facebook-brugerne Privatfoto

En glemt kaninbamse i Aalborg Lufthavn har gjort en lufthavnsansatte Lisa Gyde Nielsen til dagens superhelt på facebook. Hun har nemlig lagt billeder op på facebook med bamsen, hvor hunefterlyser ejeren.

Over billederne af den nuttede bamse, der både er fotograferet på en baggagevogn, i en lufthavnsbus og andre steder,  har hun skrevet:

"Jeg savner min ejer. Jeg blev fundet i legeområdet i Aalborg Lufthavn. Mens jeg venter på min ejer, hygger jeg mig ved at hjælpe lidt til i lufthavnen, men jeg vil gerne hjem. Kender du min ejer?"

Det har for alvor vækket følelserne i facebook-brugerne. Hele 3756 har liked opslaget, og 5529 har delt opslaget med deres venner på det sociale medie.

Lisa: Jeg er så overvældet

Det havde Lisa Gyde Nielsen ikke forventet

- Det er meget overvældende. Jeg vidste, at folk er gode til at dele og kommenterer, men havde ikke regnet med at så mange ville støtte eftersøgningen, siger Lisa Gyde Nielsen til Avisen.dk.

Hun er idemageren bag opslaget og har taget bamsen med på eventyr hele dagen, hvor den både har været med til at køre baggage og styrer lufthavnsbusserne.

- Jeg synes, det var sjovt at tage den med på oplevelser, så bamsens ejer havde en god historie at fortælle, når de bliver genforenet. Bamsen er godt brugt, så jeg regne ud, at bamsen og ejermanden er rigtig tætte, siger Lisa Gyde Nielsen.

Kærlighed fra facebook-brugere

Hendes gode gerning har vakt følelserne hos alle dem, der har læst opslaget på facebook. Efterlysningen har fået 200 til at kommentere med søde beskeder til Lisa, som er blevet Aalborgs store helt.

Lone er en af de mange, der sender en kærlig besked til lufthavnen: Hvor er det sødt af jer at bruge tid på at få bamsen hjem til dens ejer.

Og Cari skriver: Den må virkelig få sig en på opleveren. Det oser af overskud. Det varmer et moderhjerte at se så skøn og kreativ en efterlysning. Håber den finder hjem til sin ejer. Kæmpe skulderklap til Aalborg Lufthavn.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.