Lotto-vinder nægtede at tro på million-gevinst: Så ubekymret reagerede hun

En kvinde i 20'erne vandt seks millioner kroner i Lotto. Men det skal ikke gå ud hendes værdier eller ændre hende som person, siger vinderen. Hun troede, det var en drøm.
Vinderen troede stadig ikke på nyheden om de mange millioner og tog som planlagt til lægen.
Vinderen troede stadig ikke på nyheden om de mange millioner og tog som planlagt til lægen. Foto: Nils Meilvang/Scanpix/arkiv

Lørdag landede seks millioner Lotto-kroner i København. Det er en heldig kvinde i 20’erne, som vandt Lotto-gevinsten, men til at starte med, troede hun ikke på det.

- Jeg kunne se, at der var flere ubesvarede opkald på min telefon fra et nummer, jeg ikke kendte. Normalt tager jeg ikke telefonen, når sådan noget sker, men jeg tænkte, at det sikkert var vigtigt, fortæller kvinden, som ønsker at være anonym.

- En fyr fra Danske Spil ringede og fortalte, at jeg havde vundet seks millioner kroner. Jeg sagde så til ham, at jeg ikke syntes, det var en sjov joke, men han forsikrede mig om, at jeg skulle logge ind på min Danske Spil konto for at tjekke, fortæller vinderen.

Troede ikke på det og gik til lægen

Kvinden troede stadig ikke helt på den gode nyhed, og derfor tog hun til sin planlagte lægetid - uden at tjekke sin Danske Spil konto. Det gjorde hun først, da hun kom hjem igen.

- Da jeg loggede ind på min konto kunne jeg se, at der stod, jeg havde vundet. Så skyndte jeg mig at ringe til Danske Spil og fik faktisk den samme medarbejder i røret som før. Så undskyldte jeg selvfølgelig for tidligere og heldigvis grinte han bare, siger kvinden.

Det er dog ikke helt gået op for hende endnu, at hun er blevet millionær. Hun er sågar vågnet og troet, det var en drøm. Men det er virkelighed, at der er rullet seks millioner kroner ind på bankkontoen.

- Gevinsten giver mig en økonomisk sikkerhed. Jeg vil ikke have, det skal gå ud over mine værdier eller ændre mig som person. Selvom jeg nu har pengene til ikke at gå op i det, så vil jeg stadig kunne gå i SuperBrugsen og vælge et brød frem for et andet, fordi det er billigere, siger vinderen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.