Lotto-vinder i chok: Vi bliver ved med at spille

En ny bil og måske rejser. Det drømmer et ægtepar fra Taastrup om, efter de vandt en rund Lotto-million.
Ægtepar vandt en million i ekstratrækningen, hvor der hver lørdag trækkes lod blandt de gevinstgivende rækker.
Ægtepar vandt en million i ekstratrækningen, hvor der hver lørdag trækkes lod blandt de gevinstgivende rækker. Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil

Selvom man scorer en skøn million kroner i spil, behøver man ikke stoppe med at spille. Det siger en 52-årig Lotto-spiller fra Taastrup i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Søndag modtog spilleren et opkald fra Danske Spil. Og han var tæt på ikke at tro på, hvad der blev sagt. Stemmen i telefonen sagde nemlig, at han havde vundet én million kroner i Lotto.

- Jeg var temmelig skeptisk, det jo ikke hver dag, man bliver ringet op med beskeden om, at man har vundet en million, siger vinderen, der ifølge Danske Spil var chokeret over gevinsten.

Han erklærer samtidig, at han og hustruen fortsætter med deres ugentlige investering i lykkens gudinde:

- Vi bliver ved med at spille, man ved jo aldrig om heldet rammer samme sted igen.

En ny bil, måske?

Ægteparret er først nu ved at komme sig ovenpå chokket, så der har været plads til at gøre sig lidt tanker om, hvad der nu skal ske.

- Vi har talt om en ny bil, og vi har selvfølgelig talt om at rejse. Det kan også være pengene bare skal ind på en opsparing indtil vi rigtig ved, hvad vi vil, siger Lottomillionæren.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.