Lotto-vinder efterlyses: Er det dine 28 millioner?

En Netto-kunde fra Vejle kan snart putte masser af ekstra varer i kurven - når først Lotto-vinderen er fundet.
En heldig person er vinder af 28 millioner kroner i Lotto. Vinderen har dog ikke meldt sig på banen endnu.
En heldig person er vinder af 28 millioner kroner i Lotto. Vinderen har dog ikke meldt sig på banen endnu. Modelfoto: Iris

Hvis du har købt en Lottokupon med Joker, skal du måske lige tage et ekstra godt kig på den. Lørdag aften blev der nemlig udtrukket syv rigtige tal i Jokeren, og vinderkuponen er købt i Netto i Nørremarks Center i Vejle.

Den heldige person med kuponen kan se frem til en gevinst på 28 millioner kroner. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Det store millionbeløb er vundet på en Jokerrække lørdag aften, hvor der er syv rigtige tal i den rigtige rækkefølge. Vindertallene er 2, 8, 9, 13, 16, 30, 35 og tillægstallet er 33.

Vinderen har endnu ikke meldt sig på banen, og viser det sig, at du er den heldige, skal du ringe til Danske Spils kundecenter. Efterfølgende er det så af sted til en Danske Spil-forhandler med kuponen.

Selv om der er tale om en gevinst på mange millioner kroner, når gevinsten ikke op i top ti over de største i danmarkshistorien. I 2015 vandt en heldig kvinde hele 315 millioner kroner i Eurojackpot.

Der var dog ingen, der lørdag havde syv vindertal i Lotto. Derfor er der i næste uge 11 millioner på spil i førstepræmiepuljen. Næste uges Joker kan udløse to millioner kroner.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.