Løkkes kontanthjælps-firma er gået i flyverskjul

Ejeren af Panorama, som Lars Løkke Rasmussen brugte som eksempel på et pressemøde onsdag, er tilsyneladende gået i flyverskjul og ønsker ikke at udtale sig.
Ejeren af Panorama, som Lars Løkke Rasmussen brugte som eksempel på et pressemøde onsdag, er tilsyneladende gået i flyverskjul og ønsker ikke at udtale sig.
Ejeren af Panorama, som Lars Løkke Rasmussen brugte som eksempel på et pressemøde onsdag, er tilsyneladende gået i flyverskjul og ønsker ikke at udtale sig. Foto: Scanpix

Siden Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, onsdag for alvor åbnede sin valgkamp med et eksempel på en medarbejder, der havde sagt sit job op, fordi det ikke kunne betale sig at arbejde, har medierne forsøgt at finde frem til den konkrete medarbejder.

Indtil videre dog uden det store held, hvorfor der også er blevet sået tvivl om eksemplets troværdighed.

- Lars Løkke er kommet på gyngende grund i påstanden om, at "det kan betale sig at arbejde", har SF's tidligere formand Holger K. Nielsen blandt andet skrevet på sin Facebook-profil.

Lukkede døre

Medarbejderen, som Lars Løkke Rasmussen henviste til på sit pressemøde, skulle have arbejdet på servicevirksomheden Panorama i Taastrup. Og her ønsker ejer Morten Broager ikke at udtale sig.

Han er heller ikke til at komme i kontakt med, da Avisen.dk møder op på virksomhedens adresse.

Her er døre og vinduer lukket, og ingen personer er at se.

Selv pointerer Lars Løkke Rasmussen, at eksemplet er reelt nok, men at han dog kun har talt med ejer Morten Broager og ikke medarbejderen selv.

- Det er ikke den eneste virksomhed, jeg har hørt den slags historier fra, sagde han i morges til TV2 News og tilføjede:

- Det er at sætte kød og blod på det, vi godt ved i forvejen.

Betalt af Venstre-politiker

Med til historien hører dog også, at Morten Broager, der under et besøg fra Lars Løkke Rasmussen angiveligt har fortalt historien, ifølge Berlingskes Politiko er blevet betalt af Venstres Tina Nedergaard for at hjælpe med at hænge valgplakater op.

- Normalt har vi frivillige til at gøre det, men i nogle kredse skal det gå så stærkt, at kandidaterne vælger at betale for det af egen lomme. Jeg fandt Morten Broager så troværdig, at jeg betalte ham for det, siger Tina Nedergaard til Politiko.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.