Løkkes bror melder sig ud af Venstre

Knud Løkke Rasmussen er utilfreds med den politiske ånd i Venstre i Fredensborg Kommune.
- Nogle opdateringer er lettere at skrive end andre. Den her er svær og gør ondt. Jeg har i dag været nødt til at meddele Venstres landsorganisation, at jeg melder mig ud af partiet, skriver Knud Løkke Rasmussen på Facebook.
- Nogle opdateringer er lettere at skrive end andre. Den her er svær og gør ondt. Jeg har i dag været nødt til at meddele Venstres landsorganisation, at jeg melder mig ud af partiet, skriver Knud Løkke Rasmussen på Facebook. Venstre/Facebook

Lars Løkke Rasmussens bror, Knud Løkke Rasmussen, meldte sig torsdag morgen ud af Venstre og bliver dermed løsgænger i byrådet Fredensborg Kommune. Det skriver han på Facebook.

Udmeldelsen sker i protest mod den politiske ånd i Venstre i Fredensborg Kommune.

På Facebook skriver Knud Løkke Rasmussen blandt andet:

- Nogle opdateringer er lettere at skrive end andre. Den her er svær og gør ondt. Jeg har i dag været nødt til at meddele Venstres landsorganisation, at jeg melder mig ud af partiet. Ikke fordi jeg er uenig med Venstre (den dag man obducerer mig, vil man finde et blåt hjerte med et V og et copyrightmærke), men fordi jeg simpelthen ikke kan se mig selv i øjnene som medlem af det lokale Venstre - byrådsgruppen og vælgerforeningen. Venstres vedtægter åbner desværre ikke mulighed for, at jeg kan nøjes med at være medlem af landsorganisationen. Det handler ikke om politik. Overhovedet ikke. Det handler om to medlemmer af Venstres byrådsgruppe, som jeg helt og aldeles har mistet enhver tillid til. Jeg har forsøgt at råbe både byrådsgruppen og vælgerforeningen op gennem det sidste år. Er blevet mødt af gode intentioner men ingen reel vilje til at løse problemerne. Maskinrummet og lederskabet lokalt har været sandet til i årevis, skriver han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.