Løkke: Min troværdighed har fået alvorlige ridser

Til den første partilederdebat understregede Lars Løkke, at han er fuldt overbevist om, at den politiske troværdighed omkring Venstre stadig er intakt.
Til den første partilederdebat understregede Lars Løkke, at han er fuldt overbevist om, at den politiske troværdighed omkring Venstre stadig er intakt.
Til den første partilederdebat understregede Lars Løkke, at han er fuldt overbevist om, at den politiske troværdighed omkring Venstre stadig er intakt. Foto: Scanpix

- Jeg er nærmest pinligt opmærksom på, at min personlige troværdighed har fået alvorlige ridser de sidste år.

Sådan lød det onsdag aften fra Venstres formand Lars Løkke Rasmussen ved den første partilederrunde, der blev sendt på DR.

Venstres formand understregede dog samtidig, at han var fuldt overbevist om, at den politiske troværdighed omkring Venstre alligevel stadig er intakt.

Tillid til Venstre

- Jeg tror, at danskerne har tillid til politikken omkring Venstre, pointerede han.

Udmeldingen kommer formentlig efter den lange række af personsager, der de seneste år har ramt Lars Løkke. 

Blandt andet de meget omtalte bilagssager, hvor blandt andre Ekstra Bladet kunne afsløre sager om tøjkøb for mere end 150.000 kroner, familierejser til Mallorca og ekstraudgifter til rengøring på hotelværelser, hvor han havde røget. At sammen betalt af Venstres partikasse.

Det kan da også være disse sager, der gør, at de seneste målinger sender Venstre i regering, mens Helle Thorning-Schmidt samtidig foretrækkes som minister.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.