Løkke i fadøllets højborg: Sender påskehilsen

Mens S lancerer storstilede og dyre kampagner, sender Lars Løkke Rasmussen en afslappet påskehilsen fra Nyhavn - optaget på en smartphone.
"Nu går våren gennem Nyhavn - god påske" lyder den tekst, der ledsager en 48 sekunder lang videohilsen fra Lars Løkke Rasmussen. Videoen, der er optaget med en smartphone, er postet på V-lederens Facebookside. Her benytter han blandt andet lejligheden til at tilskrive Danmarks fremgang de reformer, der blev gennemført i hans tid som statsminister.
"Nu går våren gennem Nyhavn - god påske" lyder den tekst, der ledsager en 48 sekunder lang videohilsen fra Lars Løkke Rasmussen. Videoen, der er optaget med en smartphone, er postet på V-lederens Facebookside. Her benytter han blandt andet lejligheden til at tilskrive Danmarks fremgang de reformer, der blev gennemført i hans tid som statsminister. Facebook

I et solbeskinnet Nyhavn sender V-leder Lars Løkke Rasmussen nu en påskehilsen via sin Facebook-side.

Løkke fremstiller kører en beskeden, afslappet stil, hvor han peger på, at man skulle tro, der var valgkamp med alle de penge, de andre partier fyrer af på dyre kampagner.

Men selvom videoen skal fremstå som ydmyg, beskeden og afslappet - og ikke nødvendigvis som et indspark i en nært forestående valgkamp - skal man ikke lade sig narre.

Videoen er skam helt gennemtænkt og det at placere Løkke i et fadøls-mekka som Nyhavn, har helt sikkert været grundigt overvejet, før det 48 sekunder lange indslag er blevet sendt ud.

- Jeg nægter at tro, at man placerer Lars Løkke Rasmussen – manden man ikke kan tale om uden at snakke om øl – i Nyhavn med udsigt til udendørsserveringerne uden at gøre sig overvejelser om, hvordan han kommer til at fremtone, siger politisk kommentator for Metroxpress, Henrik Qvortrup og fortsætter.

- Men grundlæggende er det ikke så dumt, og jeg ser heller ikke noget problem i, at han lader sig forevige i Nyhavn. Det viser, at han har selvironi og glimt i øjet. Havde de valgt at placere ham et andet sted, havde snakken om Løkkes kærlighed til fadøl jo ikke forstummet af den grund, siger Henrik Qvortrup til mx.dk

Du kan se videoen på Lars Løkke Rasmussens Facebookside

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.