Løchte genforenes Wimbledon-vinder

Frederik Løchte Nielsen er begejstret for at være med ved Wimbledon sammen med succesmakkeren Jonathan Marray.
Danskeren skal igen spille Wimbledon med Jonathan Marray, som han vandt en britisk græsturnering sammen med i 2012.
Danskeren skal igen spille Wimbledon med Jonathan Marray, som han vandt en britisk græsturnering sammen med i 2012. Foto: KÜRSTEIN BENJAMIN/free

For tre år siden vandt Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray sensationelt Wimbledon i double, og nu skal succesdouen igen dyste ved grand slam-turneringen.

Løchte og Marray modtog onsdag et såkaldt wildcard til den prestigefyldte tennisturnering i England, og det er danskeren glad for.

- Jeg er så spændt på det, og jeg ser frem til at danne makkerskab med Jonny igen, skriver Løchte på Twitter.

Danskeren takker desuden The All England Lawn Tennis and Croquet Club samt Wimbledon-arrangørerne for invitationen og "muligheden for at konkurrere ved verdens bedste begivenhed".

Siden Løchte og Marray vandt Wimbledon i 2012 har de ikke spillet så meget sammen. Løchte har spillet med andre doublemakkere i de seneste år, og det er dermed flere år siden, at han har spillet sammen med engelske Marray.

I Wimbledons singleturnering fik den tidligere verdensetter Lleyton Hewitt fra Australien desuden et wildcard. Det samme gjorde franskmanden Nicolas Mahut og englænderen James Ward.

Wimbledon begynder 29. juni og varer frem til 12. juli.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.