L.O.C. viser sønnike frem i ny musikvideo

Onsdag eftermiddag udgav rapperen L.O.C. musikvideoen til sin nye single, og her er både hans far og søn med.
I musikvideoen til L.O.C.'s nye single "Husk" viser han både sin far og sin søn frem.
I musikvideoen til L.O.C.'s nye single "Husk" viser han både sin far og sin søn frem. Foto: Sonny Munk Carlsen/Scanpix

Onsdag eftermiddag udgav den danske rapper L.O.C. musikvideoen til sin nye single "Husk", og her viser han for sønnen Constantin frem for sine fans.

I slutningen af videoen står rapperen med en lille baby på armen, og at der er tale om Liam O'Connors søn, som han har med magasinredaktøren og tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller, bekræfter musikerens PR-manager, Salli Mortensen, overfor Ritzau Fokus.

Rapperen har tidligere fortalt til Ritzau Fokus, at sangen "Husk" er skrevet til sønnen Constantin, der kom til verden i september.

- Det her er min måde at få sagt nogle af de vigtige ting på. Jeg ved ikke, hvor god, jeg bliver til at sige "sæt dig ned, sønnike, nu skal vi have et alvorsord", udtalte den nybagte far i oktober.

- Det er et forsøg på at sige nogle af de ting, jeg selv har fået af vide og nogle af de ting, jeg ville ønske, at nogen havde sagt til mig, forklarede han i samme interview.

Indtil nu har det ellers kun været Constantins mor, Christiane Schaumburg-Müller, der har offentliggjort billeder af sønnen.

Det gjorde hun i starten af oktober med en besked om, at der havde været en "lille hjemmelig diskussion om retten til selv at vælge", om man vil vises frem på sociale medier.

I musikvideoen ses Liam O'Connor, der er rapperens borgerlige navn, også med sin egen far, Dermot O'Connor.

Liam O'Connors bandmedlemmer har ligeledes inviteret deres fædre og børn med i musikvideoen.

Onsdag aften går L.O.C. på scenen i Falconer Salen i København, hvorefter han skal spille tre yderligere koncerter rundt om i landet.

Videoen til sangen "Husk" kan ses på musikerens Facebook-side, og det første - og eneste offentlige - billede af Constantin kan ses her: https://www.instagram.com/p/BLWKPIVjEK9/?taken-by=christianesm

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.