Liverpool-manager efter 2-2: Sæsonen begyndte i aften

Efter 2-2 mod Ludogorets er Brendan Rodgers tilfreds med at kunne afgøre Champions League-skæbnen mod Basel.
Liverpool er stadig kun en sejr fra avancement i Champions League, men en sejr i Bulgarien onsdag havde gjort den trængte manager Brendan Rodgers godt.
Liverpool er stadig kun en sejr fra avancement i Champions League, men en sejr i Bulgarien onsdag havde gjort den trængte manager Brendan Rodgers godt. Foto: Matt Dunham/AP

På papiret skuffede Liverpool igen, da det onsdag aften kun blev 2-2 ude mod bulgarske Ludogorets, men Liverpool kan trods alt spille sig videre til 1/8-finalerne i Champions League med en sejr over FC Basel hjemme på Anfield i sidste spillerunde.

Det pointerede Liverpools manager efter kampen.

- Jeg er tilfreds med, at vi går til den sidste kamp og selv kan afgøre det mod Basel på Anfield. Sådan havde jeg det allerede efter lodtrækningen, siger Brendan Rodgers til TV3+.

Han er presset efter en skuffende Champions League-indsats i de første fem runder og en 12. plads i Premier League.

- Jeg sagde til spillerne, at sæsonen begyndte i aften. Det har ikke været godt nok indtil videre.

Manageren erklærede sig tilfreds med præstationen onsdag aften. Her kom Liverpool tidligt bagud, men var foran 2-1 indtil den bulgarske udligning kort før tid.

- Vi fik et hurtigt tilbageslag, men kom alligevel tilbage og viste karakter. Vi havde chancer og kunne have bragt os foran både 3-1 og 4-1, så det er skuffende at kun få 2-2, siger Rodgers.

Liverpools skæbnekamp hjemme mod Basel spilles 9. december.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.