Liverpool giver viceanfører ny kæmpekontrakt

Jordan Henderson har været blandt Liverpools bedste i denne sæson, og det er han nu blevet belønnet for.
Liverpools viceanfører Jordan Henderson kan glæde sig over sin nye kontrakt, der byder på et forlænget samarbejde og en million kroner om ugen.
Liverpools viceanfører Jordan Henderson kan glæde sig over sin nye kontrakt, der byder på et forlænget samarbejde og en million kroner om ugen. Foto: Jon Super/AP

Liverpools viceanfører Jordan Henderson behøver ikke at kigge på prisskiltene, når han skal ned og handle. Det skulle han næppe i forvejen, men han kan alligevel glæde sig over sin nye og forbedrede kontrakt.

Henderson og Liverpool har forlænget samarbejdet med fem år, og frem til 2020 vil den engelske midtbanespiller kunne hæve over en million kroner om ugen. Det beretter BBC.

Den 24-årige tidligere Sunderland-spiller kom til Merseyside-klubben i 2011, og han har siden udviklet sig til stamspiller på holdet.

Det har blandt andet gjort ham til viceanfører i Liverpool, og når den levende legende Steven Gerrard forlader klubber efter denne sæson, er Henderson favorit til at overtage kaptajnrollen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.