Lisbeth Østergaard: Alt er klar til vores baby

Tv-værten venter i spænding på at blive mor for første gang.
Smukke Lisbeth Østergaard glæder sig til at blive mor for første gang.
Smukke Lisbeth Østergaard glæder sig til at blive mor for første gang. Scanpix

Den 34-årige tv-vært og hendes kæreste kan næsten ikke vente til marts, hvor de bliver forældre.

- Jeg har lige købt sådan en høj stol med stor fokus på sikkerheden og i et lækkert design. Og jeg gik helt amok med tøj i modeugen, men nu er det jo babytøj, jeg går efter, så det bliver et rigtig mærkebarn, og vi har også købt puslebord og ...

Lisbeth Østergaard glemmer næsten at trække vejret, når hun fortæller om forberedelserne til den lille dreng, hun og kæresten, Ralf Christensen, bliver forældre til i marts.

- Jeg har det rigtig godt og har ikke nogen gener af min graviditet. Jeg har taget 10-11 kilo på og kan da godt føle mig lidt tung om aftenen, men jeg har ingen problemer med at komme rundt. Det sværeste er faktisk at vente, for vi glæder os sindssygt meget og er ved at være ret utålmodige, fortæller Lisbeth Østergaard.

Se billedet, hvor Lisbeth Østergaard viser sin flotte, gravide mave på Billedbladet.dk.

Vennerne bor tæt på

Både hun og Ralf er helt klar til at tage imod det lille nye familiemedlem, der ifølge terminen kommer i slutningen af marts.

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen mødte hinanden i efteråret 2013, og Ralf Christensen flyttede ret hurtigt fra Aalborg til København, hvor han arbejder på en institution for unge. Den gravide TV-vært passer stadig jobbet på ”Go’aften Danmark”. Om et par uger går hun på barsel.

Den lille familie skal bo på Amager, hvor Lisbeth og Ralf er flyttet i lejlighed, og de er faldet godt til.

- Der er virkelig fedt på Amager, og vi har fire vennepar inden for en radius af 800 meter, og de har alle børn, så det er helt perfekt. Alle bedsteforældrene bor i Jylland, så det er godt med venner tæt på. Nu mangler vi bare, at baby kommer, siger den vordende mor.

Se billederne af de gravide og letpåklædte stjerner på magasinforsiderne på Billedbladet.dk.

Den kommende far får spark af babyen

Parret har et navn klar til den lille dreng.

Vi er blevet enige om et navn til ham, men vi holder det lige lidt for os selv, indtil han kommer. Ralf går og råber ind i min store mave: ”Kom nu ud”. Han lægger også nogle gange hovedet på min mave, og forleden fik han et spark af baby. Det er en livlig dreng, der er derinde, og nu skal han bare skynde sig ud,’ siger Lisbeth Østergaard.

I det nye nummer af magasinet VORES BØRN – GRAVID pryder Lisbeth Østergaard forsiden med et flot foto af sin nøgne, gravide mave.

- Det var lidt grænseoverskridende, men jeg synes, det er blevet rigtig flot – og stadigvæk anstændigt, siger hun.

Helle Skram de Fries, BILLED-BLADET, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.