Linses datter: Indlagt på psykiatrisk afdeling

Linse Kesslers ret så rapkæftede datter, Stephanie 'Geggo', røber på sin blog, at hun har døjet med psykiske problemer.
Geggo omgivet af de to, der står tættest på hende - mor Linse og mormor 'Mopper'.
Geggo omgivet af de to, der står tættest på hende - mor Linse og mormor 'Mopper'. Scanpix - arkivfoto

Hun er ligesom sin mor en rå Brygge-dame, som ryger, bander, flasher tatoveringer og deler møgfald ud, hvis nogen går hende - eller hendes elskede hunde - imod.

Men Linse Kesslers datter Stephanie Karma, der til daglig bliver kaldt Geggo, har en helt anden og langt mere skrøbelig side. På sin blog fortæller den unge tv-personlighed, der er kendt fra TV3's 'Familien fra Bryggen' og et hav af andre realityprogrammer, at hun har den psykiatriske lidelse OCD.

Det er lidelse, der giver tilbagevendende tvangstanker og/eller tvangshandlinger - og for Geggo er det frygten for bakterier, der af og til gør hendes liv svært.

Gik med plastikhandsker

"Inde i mit hoved er jeg reelt set bange for at dø af dem. Det er derfor jeg desinficerer alting, også mine fingre. Jeg hader mønter overalt på jorden, har prøvet kognitiv terapi i form af at holde mønter, men ingenting har hjulpet. Jeg har en tvangstanke om at hvis jeg samler noget op fra gulvet, så skal jeg vaske mine fingre. Derfor kan ting indimellem tage lidt længere tid for mig," skriver hun på bloggen 'Geggos Verden'.

Lidelsen sendte Geggo på psykiatrisk hospital, da hun var 14 år gammel. Dengang dominerede tvangstankerne endnu mere - hun gik med plastikhandsker og havde plastikbestik med, når hun spiste ude. Hun havde også en periode, hvor hun skar i sig selv, fordi det var det eneste, der kunne få tvangstankerne ud af hovedet.

Geggo fortæller, at hendes berømte mor, Linse Kessler, godt kunne se, at det var helt galt med datteren dengang. Men nu er lidelsen heldigvis så meget under kontrol, at de to godt kan joke med det,


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.