Linse raser over Joachim B: Du er en pinlig idiot

Bryggebrystbomben er rasende på Liberal Alliance-politikeren, fordi han ikke støtter en lovændring, der skal kriminalisere dyresex.
Linse Kessler er dyrenes ven, og hun støtter varmt Dan Jørgensens forbud mod sex med dyr. Men det gør Joachim B. Olsen ikke.
Linse Kessler er dyrenes ven, og hun støtter varmt Dan Jørgensens forbud mod sex med dyr. Men det gør Joachim B. Olsen ikke. Scanpix

Den rapkæftede tv-personlighed Linse Kessler er rasende på Liberal Alliances Joachim B. Olsen.

Linse Kessler kæmper dyrenes - især hundenes - sag, og derfor er hun vred over, at Joachim B. Olsen ikke støtter op om fødevareminister Dan Jørgensens forslag til en lovændring, der skal gøre det strafbart at have sex med dyr.

Lovændringen blev førstebehandlet i går i Folketingssalen, og her sagde Joachim B, Olsen, at ændringen var overflødig og et udtryk for politisk populisme og moralisme.

"Sjov" bemærkning om flueknepperi

Der er dog politisk flertal for lovændringen, men Enhedslisten og Liberal Alliance støtter den ikke, og det har altså fået Linse til at fare i flint - i særdeleshed over Joachim B. Olsen, som hun kalder en "idiot".

- I er direkte pinlige, og I skal bare skamme jer og blive ved med at skamme jer, aaad føj og fy for den lede, hvordan i alverden kan I IKKE støtte op om et forbud mod sex med dyr, skriver hun på sin Facebook-side, hvor hun deler et opslag fra fødevareminister Dan Jørgensen (S), der skriver, at Joachim B. Olsen fra talestolen i Folketingssalen gjorde sig morsom ved at kalde lovændringsforslaget for 'flueknepperi'.

Den bemærkning kan Linse slet, slet ikke se det sjove i.

Linses vrede update.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.