Linse: Pyt med blodprop og tyndskid, bare jeg ser godt ud

Linse Kessler åbner i den grad op for godterne i sin nye bog. Her fortæller hun, at hun en gang slugte tre måneders p-piller, og at hun hellere vil være smuk og på hormonpiller, end at se rynket ud.
Linse fortæller om sine bryster i ny bog. 
Linse fortæller om sine bryster i ny bog.  FOTO: Scanpix

- Jeg tænkte bare ’fuck det psykiske’! Nogle kvinder kan ligne en rynket Grev Moltke-pære i hovedet, og så bekymrer de sig om dårligt humør! Det forstår jeg slet ikke, er Linse Kesslers holdning til det at blive gammel og få rynker.

I sin nye bog "Slap dog af: Linses guide til et godt liv" der udkom i tirsdags, fortæller Linse åbent om mange aspekter i sit liv.

Et af dem handler om det med at drømme om store bryster som ung og få rynker som gammel.

Da den 49-årige realitystjerne fra Bryggen var ung, drømte hun om at få store bryster. Derfor spiste hun en masse p-piller en aften og håbede, hun ville vågne op som Dolly Parton dagen efter. Det gjorde hun ikke, hun fik i stedet dårlig mave, skriver BT.
Artiklen fortsætter herunder.


Se klip fra "Familien fra Bryggen", hvor Linse er helt kåd.

Skønhed frem for alt

Det har altså altid været vigtig for Linse Kessler at se godt ud. Hun har siden fået de ønskede store bryster, men har måtte gennemgå operationer for at få dem.

Hun skyr ingen midler, når det kommer til at se godt ud. Det er det vigtigste, og så kan det være lige meget med levetid og den psykiske balance, fortæller hun.

Derfor har Linse lokket sin læge til at udskrive hormoner til hende, og når hun ikke længere vil det, skal Linse nok skaffe dem et andet sted.

Så køber jeg dem inde i Istedgade. Der er sådan et dejligt lille sted derinde, hvor du kan fortælle, hvad du skal have – ja, du kan bare vise ham æsken – så har han dem til dig to dage efter. De koster lidt ekstra, men det er jo lige meget. Og det kan godt være, jeg får tyndskid og måske en lille blodprop. Men så længe jeg ser godt ud, når jeg får en blodprop, er det sgu okay,« fortæller hun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.