Linse og Didde overtager genbrugsplads i Jylland

Didde har fødselsdag, og Linse er derfor kørt til Jylland for at fejre veninden, men det bliver en lidt anderledes tur, end Linse har regnet med.

Hurra Didde fylder år i "Familien fra Bryggen" og det skal fejres. Linse har derfor taget turen til det mørke Jylland for at hylde veninden. Det kan du se i aften, torsdag, på TV3 klokken 20.00.

Da Linse kører ind i Diddes nuværende hjemby, er den komplet øde, så brystbomben er noget i tvivl om, hvorvidt hun overhovedet er havnet i den rigtige by.

Men det er hun, og en glad Didde tager imod, viser hende rundt og hiver københavner-pigen med på job.

Didde arbejder på en genbrugsplads, og selvom Linse er undrende, er hun samtidig nysgerrig på, hvilket job der er så godt, at det holder Didde i Jylland.

- Det kommer ikke bag på mig, at Didde er glad for at arbejde sådan et sted, fordi der er frisk luft, og hun kan gå rundt og boss den lidt. Det er lige Didde det der, siger Linse.

Styrer store maskiner til UG

Faktisk viser det sig, at Didde i den grad er godt egnet til jobbet på genbrugspladsen.

Hun fortæller passioneret Linse om forskellen på hård plast og andet affald. Linse fortæller, at de plejer at gøre grin med sådanne ting, men her er Didde brand alvorlig.

Ikke helt så alvorlig er hun, da hun hiver en begejstret Linse med op i en stor maskine og viser, hvordan sådan en skal køres.

Hun skovler løs med maskinen, og Linse er dybt imponeret:

- Hvordan fanden ved du, hvordan du skal gøre det der?, spørger Linse.

- Jeg elsker det, er Diddes glade svar.

Vil du se mere om Didde og Linses tur i det jyske, er det i aften, torsdag, på TV3 klokken 20.00 det går løs.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.