Linse Kessler: Kæft jeg elsker mine nye "babbiesnutties"

Linse Kesslers to-liters bryster skiftede farve til blå, rød og lilla. Det var blandt andet derfor hun gik et par størrelser ned.
Billedet her er fra 2013, hvor Linse Kessler vandt tv-prisen for bedste karakterdrevne serie for programmet "Familien fra Bryggen". Hun var meget rørt, da hun vandt prisen foran de mange tv-kendisser blandt publikum.
Billedet her er fra 2013, hvor Linse Kessler vandt tv-prisen for bedste karakterdrevne serie for programmet "Familien fra Bryggen". Hun var meget rørt, da hun vandt prisen foran de mange tv-kendisser blandt publikum. Foto: Scanpix/arkiv

Selvom Linse Kessler for snart fire måneder siden fik lavet sine kæmpe bryster lidt mindre kæmpe, så går de i bogstaveligste forstand fortsat deres sejrsgang på de sociale medier.

Ifølge Ekstra Bladet tog Linse Kessler i dagene omkring sin 50 års fødselsdag i slutningen af marts på en hemmelig operation til Lituaen for at få lavet brysterne mindre.

Men selvom det danske bryst-fænomen fik skiftet sine to-liters implantater ud med et sæt på 1,6 liter - eller 1600 milliliter, som det hedder i den branche - så er der fortsat nok at snakke om.

#dolovemybryster

Således har flere tusind af hendes mere end 387.000 følgere på Facebook ytret sig, efter hun torsdag formiddag lavede et glad og tilfreds opslag på Facebook:

- Kæft jeg elsker mine nye 'babbiesnutties'. De er så dejlige, at jeg sprutter af glæde hver gang jeg får øje på dem, og det er jo ret meget, de er svære ikke at se. Kan I allesammen nu få en skøn torsdag, skriver hun efterfulgt af hashtagget #dolovemybryster.


Her er Linse Kessler fotograferet i november 2015. Det var før operationen, som betød at brystbomben gik fra 2000 milliliters implantater til 1600 milliliter. Foto: Scanpix/arkiv

Følgere spørger om råd

I skrivende stund har knap 4000 kastet positive likes efter opslaget, mens flere i kommentarfeltet roser brysterne for at se mere naturlige ud. Nogle spørger endda, hvor hun har fået dem lavet, fordi de vil have lavet bryster samme sted.

- Hvor får du lavet dine? Og kan man få taget sine implantater ud det samme sted? Altså et sted hvor de er gode og ikke koster 30.000 kroner, er der en der spørger, mens en anden bare er glad for i dag, at kunne acceptere sin naturlige H-skål:

- Vi skal være glade for vores nødder. Jeg har økologiske-H skål, som teenager hadede jeg dem som pesten, Jeg havde sjældent øjenkontakt med nogen, men som man blir ældre og mere moden, så sætter man altså pris på dem.

Brysterne skiftede farve

Linse Kessler fik foretaget den bryst-formindskende operation af helbredsmæssige grunde.

- De stoppede for blodtilførsel i min ene arm, så jeg var nødt til det, fortalte hun efter operationen.

Op til operationen oplevede hun dødsangst, fortalte hun i sidste afsnit af sæson ni af "Familien fra Bryggen". Det blev sendt i slutningen af april.

Her fortalte hun også, at det ene bryst var begyndt at få farver:

- Det ene er stenhårdt og det er begyndt at få meget farve, det er blevet blåt, lilla, rødt ... og det er nogle farver der ikke forsvinder igen. Det er ligesom om, at implantatet vil ud ... Det er ikke så godt, sagde hun.

Samtidig ville hun også gerne have, at brysterne blev lidt mere "bryst-lækre".

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.