Line Jørgensen efter triumf: Det er større end man tror

FC Midtjylland vandt søndag Cup Winners Cup, og det var samtidig indfrielsen af et vigtigt mål.
Line Jørgensen, her i kamp mod Viborg, var som altid en profil for FC Midtjylland, da holdet sikrede sig Cup Winners Cup-trofæet.
Line Jørgensen, her i kamp mod Viborg, var som altid en profil for FC Midtjylland, da holdet sikrede sig Cup Winners Cup-trofæet. Foto: BONNERUP CLAUS/free

Champions League er titlen, alle håndboldspillere drømmer om at vinde, men FC Midtjyllands håndboldkvinder er jublende lykkelige over sejren i Cup Winners Cup, som holdet sikrede sig søndag.

Da holdet missede kvalifikationen til Champions League tidligt i sæsonen, gav spillerne håndslag på, at der skulle europæisk sølvtøj i pokalskabet alligevel.

- Titlen (Cup Winners Cup, red.) er nok større, end man lige tror. Da vi røg ud af Champions League-kvalifikationen, aftalte vi, at vi ville vinde denne her turnering, og det har vi gjort nu, fortæller højreback Line Jørgensen efter finalesejren.

- Det er virkelig stort for os at nå det mål, og jeg synes, vi har spillet rigtig flot.

Efter nederlag på et enkelt mål i det første finaleopgør mod Fleury Loiret i Frankrig satte FCM-kvinderne tingene på plads i returkampen i Ikast.

- Vi lykkedes ikke ret godt med at løbe kontra i den første kamp, så det havde vi aftalt på forhånd at have fokus på, og det lykkes vi rigtig godt med, fortæller landsholdsspilleren Line Jørgensen.

- Og så kommer vi meget, meget bedre rundt om deres stregspiller i dag. Der havde vi virkelig lært lektien fra det første opgør.

Trods glæden over titlen bliver der ikke tale om større festlige udskejelser for holdet, fortæller Line Jørgensen.

- Vi skal have lidt champagne og måske en enkelt øl, men vi ved også godt, at vi har en ny finale om seks dage.

Der tager FCM imod Team Esbjerg i den første af to DM-finaler. Returkampen i Esbjerg spilles en uge senere.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.