Line Baun: Gider ikke mænd med hængemaver og store måtter

Line Baun Danielsen er kræsen, når det kommer til mænd - specielt de gifte.
Foto: Scanpix

Den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen er ikke til mænd med hængemaver og store måtter på ryggen. Hun orker heller ikke mænd med alt for mange børn. Faktisk er hun lidt kræsen, når det kommer til det andet køn

Det afslører hun på sin nye blog, som hun lancerede onsdag aften.

Her fortæller hun, at hun har været uden fast kæreste i omkring tre år, men at hun har været ude med flere. Også en gift en af slagsen.

"Han inviterede mig siden på en diskret frokost – sådan mest for min skyld, som han forklarede. Vi mødtes på en båd, og midt under den ellers så hyggelige frokost afslørede han, at han var gift. Men han forsikrede dog, at han og konen ikke havde et forhold på den måde! Så de delte seng – men knaldede ikke, tolkede jeg mellem linjerne", skriver hun på sin blog.

Line Baun Danielsen fortæller på bloggen, hvordan hun mest af alt havde lyst til at pande ham en. Hun forlod dog frokosten i god ro og orden og sendte ham herefter en sms, hvor hun forklarede, at hun ikke er til gifte mænd.

Ifølge den tidligere tv-vært er hun efterfølgende stødt på flere mænd, der lige har glemt at fortælle om konen derhjemme, eller som kun lige er blevet skilt. Og det er hun altså ikke til, bedyrer hun på sin blog.

Du kan læse mere her.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.