Lindberg er ude i otte uger med skade på nyrerne

Hans Lindberg skal forblive indlagt i en uge, og der går mindst et par måneder, før han er tilbage på banen.

Da Hans Lindberg vred sig i smerte efter et sammenstød med Füchse Berlins målvogter Silvio Heinevetter i onsdagens Bundesligaopgør for Hamburger SV, frygtede man en slem skade.

Den frygt er nu blevet bekræftet af danskerens klub. Lindberg er ude i minimum otte uger.

Lindbergs nyrer fik angiveligt et kraftigt slag, og danskeren måtte en tur forbi intensivafdelingen på Berlins Charité Hospital. Han er nu flyttet til urologisk afdeling, meddeler klubben, men der venter ham en længere pause.

I første omgang skal han forblive indlagt i en uge, hvorefter han tidligst er tilbage på håndboldbanen efter yderligere syv uger.

- Jeg er i konstant kontakt med stedets læger og ved, at Hans er i de bedste hænder på Charité Hospitalet, hvor han får den bedst mulige pleje, siger Hamburger SV's holdlæge Oliver Dierk til klubbens hjemmeside.

Klubbens direktør Christian Fitzek oplevede også episoden, og han er glad for, at danskeren nu er ude af intensivafdelingen.

- Vi var alle meget chokerede i går (onsdag, red.). Når man så Hans, blev man virkelig bange. Nu er vi først og fremmest glade for, at han har forladt intensivafdelingen. Vi håber alle, at han hurtigt får det bedre, siger Fitzek til holdets hjemmeside.

Uheldet mellem danskeren og målvogter Silvio Heinevetter skete efter 28 minutters spil på et tidspunkt, hvor danskeren var noteret for en enkelt scoring.

Uden Lindberg resten af kampen tabte HSV med 25-28.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.