Linda P: Sådan lagde jeg låg på druk og damer

Komikeren Linda P har lagt låg på det med druk og damer. Nu er det kjole og hue, som hun pakker væk, når hun går af scenen.
Linda P er på vej ud på landevejen med sit nye show "Normal?".
Linda P er på vej ud på landevejen med sit nye show "Normal?". Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix/arkiv

Det er en Linda P i hastig forvandling, som publikum vil komme til at møde på scenen fra fredag i næste uge til foreløbig ind i februar til næste år.

Tidligere i år sprang hun ud som nyforelsket - i en mand. Således er det tilsyneladende slut med damer, og ægteskabet med Melissa Nicolajsen er for alvor lagt bag hende.

Men nu er det også slut med druk. Den prop har hun også slået i, efter hun har kastet sin kærlighed på kollegaen Anders Grau.

Linda P er med andre ord tørlagt og forelsket. Og det er den bagage, hun nu drager ud på landets scener med, og det er den balast, som driver hende igennem det nye show "Normal?".

Det fortæller Linda P om i et interview med BT. Her fortæller hun om ægteskabet med Melissa Nicolajsen og om sine tilløb hos psykologen, som i sidste ende fik hende på nye tanker.

- På en måde har jeg næsten hele livet haft det dårligt uden at gøre noget reelt ved det, men så har man heldigvis en krop, der er klogere end en selv. For fire år siden begyndte det at tage til, og jeg kunne slet ikke overskue noget og lagde låg på med druk og damer. Jeg gik i byen hele tiden for ikke at mærke noget som helst, siger hun til BT, og forklarer at det var nemmere for hende at gå på druk end at gå til psykolog.

- Men det var, som om jeg skulle drikke salt. Altså, jeg stod på en bar og kunne ikke drikke. Så måtte jeg tilbage til psykologen. For det var gået op for mig, at jeg havde brug for at smide den hue, hvis jeg skulle komme videre. Men jeg kunne ikke. På grund af min egen frygt for at se mig selv i spejlet som den, jeg var. Efter rigtig mange timer hos psykologen, gik det op for mig, at jeg jo bare skulle lære at indse, at jeg har nosser nok til at indse, at jeg ikke har nosser. Og at man selv kan vælge, hvor påvirket man vil blive, når nogen siger, at man er en idiot.

Showet "Normal?" er bygget på en sætning på 20 ord, som hendes far har sagt. Hvad sætningen er, er en hemmelighed, men i showet følger man Linda P fra skilsmissen fra Melissa Nicolajsen til hun står på scenen som en helt ny person; stærk og sårbar på samme tid. I kjole. Og huen, som hun i dag kun har på på scenen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.