Lille prinsesse må sige farvel til barnepige

Fireårige prinsesse Estelles barnepige gennem tre år har sagt op.

Stort set så langt tilbage som hun kan huske, er den svenske prinsesse Estelle blevet passet af den australske barnepige Katie Millington, når hendes royale forældre havde brug for en hjælpende hånd.

Men nu må den fireårige prinsesse sige farvel til barnepigen, der har sagt op efter omkring tre år i jobbet, skriver den svenske avis Expressen.

- Ligesom på andre arbejdspladser sker der også ved hoffet en naturlig personaleudskiftning, fortæller Margareta Thorgren, informationschef ved det svenske kongehus, til avisen.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel ansatte den nu 25-årige barnepige i efteråret 2013. Dengang oplyste kongehuset, at den australske barnepige skulle hjælpe med at styrke den lille prinsesses engelskkundskaber fra en helt tidlig alder.

Katie Millington er dog ikke den eneste barnepige, som prinsesse Estelle har haft tæt inde på livet.

Samtidig har den svenske barnepige Adeline Petersson også passet på og hygget med prinsessen, mens Elizabeth Zimmermann, der passede kronprinsesse Victoria som lille, også hjælper til, når der er brug for det.

Prinsesse Estelle er kronprinsesse Victorias og prins Daniels ældste barn. I marts i år blev parret forældre for anden gang til sønnen prins Oscar.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.