Lille prins fik dyr fødselsdagsgave

Prins George fik på sin anden fødselsdag et lille hus, komplet med seng og komfur.
Prins George fyldte to år 22. juli. Her ses han med sin far, prins William.
Prins George fyldte to år 22. juli. Her ses han med sin far, prins William. Foto: Mario Testino/AP

Det blev fejret med manér i Storbritannien, da prins George havde fødselsdag 22. juli. Den lille charmør fyldte kun to år, men blandt gaverne var der en virkelig stor pakke. Det skriver britiske The Telegraph.

Den lille prins fik nemlig foræret en lille hytte på hjul, komplet med seng og komfur, til en værdi af 18.000 pund, der svarer til lige knap 200.000 danske kroner.

Det var et firma fra Dorset, der var startet ved hjælp af midler fra velgørenhedsfonden "Prinsens fond", som forærede prins George det nye legehus i fødselsdagsgave.

Den imponerende legehytte er, ifølge The Telegraph, placeret i Highgrove House, der tilhører prins Charles, og dermed kan den lille prins lege i sit nye legehus, når han besøger sin farfar.

Men hvis det ikke er nok, så har prins Charles også fået istandsat prins Williams gamle trælegehus på grunden. Det legehus fik prins William til sin syv års fødselsdag i 1989.

Prins George blev i maj storebror for første gang til prinsesse Charlotte og den nu toårige prins er nummer tre i rækken til den britiske trone efter sin far og farfar.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.