Ligrester fundet i Mexico: 43 studerende frygtes dræbt

Der er blevet gjort et makabert fund i det område, hvor myndighederne leder efter de savnede studerende.
Henter afspiller ...
/ritzau/
Mandag kunne de mexicanske myndigheder komme med nyt i sagen om de 43 studerende demonstranter, der forsvandt sporløst efter et voldeligt sammenstød med politiet i september.

Men det er muligvis dystert nyt, for politiets eftersøgning har fundet frem til adskillige menneskelige rester i et område, der ligger 17 kilometer væk fra byen Iguala, hvor de studerende sidst blev set. Seks personer blev dræbt i sammenstødene, hvilket har givet bange anelser om de forsvundne studerendes skæbne.

Ialt er 56 personer anholdt i sagen, hvoraf et stort antal af disse er mexicanske betjente, der bliver beskyldt for at have dræbt de 43 demonstranter og gravet dem ned. Nu skal de retsmedicinske eksperter undersøge, om der kan findes nogen DNA-koblinger mellem de forsvundne studerende og de menneskelige rester, der er blevet fundet.

Der har været store demonstrationer i Mexico, efter de 43 studerende forsvandt i september, hvor pårørende har været på gaden lige siden for at kræve handling fra myndighederne. Medvirkende: Dansk tilrettelæggelse: Sune Skallerup Sørensen

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.