Lewis Hamilton: Den største dag i mit liv

Lewis Hamilton siger, at det er større for ham at vinde VM-titlen denne gang. Ros til Nico Rosberg.
I minutterne efter sejren i Abu Dhabi sætter Lewis Hamilton sin autograf på en kameralinse, efter at have jublet med resten af Mercedes-teamet over sit verdensmesterskab.
I minutterne efter sejren i Abu Dhabi sætter Lewis Hamilton sin autograf på en kameralinse, efter at have jublet med resten af Mercedes-teamet over sit verdensmesterskab. Foto: Kamran Jebreili/AP

Tårerne pressede sig på for Lewis Hamilton, efter at det stod klart, at han er dette års Formel 1-mester.

Med sejren i Abu Dhabi kan for anden gang i karrieren kalde sig verdensmester, og følelsen er endnu større denne gang.

- Dette er den største dag i mit liv. Det var specielt i 2008, men følelsen lige nu er langt større. Det er den største, jeg nogensinde jeg prøvet, siger han ifølge Skysports.

Hamilton tog teten fra løbets begyndelse, da han fløj ud af starten og overhalede VM-konkurrenten Nico Rosberg inden første sving.

- Jeg røg af sted som en raket, og det var måske den bedste start, jeg nogensinde har lavet. Jeg havde forskellige scenarier i mit hoved inden løbet, men bilen var fantastisk, siger han.

Hamilton roser Rosberg for en god kamp, selv om duellen om VM-trofæet fusede ud midtvejs i løbet, hvor tyskeren fik tekniske problemer.

- Nico har kæmpet utroligt godt hele året. Jeg er ked af, at bilen ikke var hurtig nok, men han var sportslig nok til at hilse på efter løbet.

- Han sagde, at jeg havde kørte rigtigt godt, og jeg kan kun sige det samme om ham, specielt i kvalifikationerne, siger verdensmesteren.

Rosberg er den første holdkammerat, som har kørt bedre i kvalifikationerne end Lewis Hamilton.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.