Leverkusen henter United-angriber ind fra kulden

Javier Hernández skifter til Bayer Leverkusen fra Manchester United, hvor udsigten til spilletid var sløj.
Javier Hernandez' indhop mod Newcastle blev hans sidste optræden for Manchester United. Efter fem sæsoner i England går turen nu til Bundesligaen.
Javier Hernandez' indhop mod Newcastle blev hans sidste optræden for Manchester United. Efter fem sæsoner i England går turen nu til Bundesligaen. Foto: Jon Super/AP

Den mexicanske angriber Javier Hernández er ny mand hos Bayer Leverkusen.

Hernandez, der bærer kælenavnet Chicharito, sad godt parkeret på reservebænken i Manchester United, men nu kan han måske se frem til mere spilletid i Tyskland.

Leverkusen bekræfter mandag på klubbens hjemmeside, at man har skrevet en treårig kontrakt med den hurtige angriber, som i sidste sæson var udlejet til Real Madrid.

- Jeg er begejstret for, at han har valgt Bayer (Leverkusen, red.). Bundesligaen kan se frem til en stor spiller, siger Leverkusen-sportsdirektør, Rudi Völler, til klubbens hjemmeside.

Javier Hernández blev hentet til Manchester United i 2010 af Alex Ferguson, og det er blevet til mere end 100 kampe i den røde United-trøje.

Dog har de seneste år ikke været imponerende for mexicaneren, som i sidste sæson var udlejet til Real Madrid, hvor han agerede backup for Karim Benzema i Real Madrids frontlinje.

Hernandez var manden, som scorede det afgørende mål for Real Madrid i Champions League-kvartfinalen mod Atlético Madrid.

Det er også blevet til 74 landskampe for Mexico indtil videre med 40 mål til følge.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.