Lettet tv-vært efter smertehelvede: Sådan gik operationen

Sisse Fisker har været plaget af voldsomme rygsmerter i årevis og kæmper for at slippe ud af smertehelvedet.
Sisse Fisker har døjet med kraftige rygsmerter i fem år.
Sisse Fisker har døjet med kraftige rygsmerter i fem år. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix

Efter flere år med kroniske rygsmerter og smertestillende piller til at dulme symptomerne tog Sisse Fisker et drastisk valg.

Den 40-årige tv-vært besluttede sig for at gennemgå en omfattende rygoperation for at få bugt med smerterne, og nu oplyser hun på Instagram, at operationen forløb fint.

- Så er operationen overstået! Alt gik efter planen. Jeg er meget lettet - og træt. Har nu fire fine skruer i ryggen og masser af morfin og nervemedicin i kroppen. Nu glæder mig til at komme op og prøve at gå, lyder Fiskers positive melding fra sygesengen.

Smertehelvedet begyndte i 2011, efter at hun havde født sønnen Isak. En diskus var ødelagt, og efter adskillige undersøgelser fik Fisker diagnosen Modic forandringer, som er en betændelsestilstand i ryggen.

Derfor var det en særdeles omfattende operation, hun skulle igennem. Tv-værten har tidligere prøvet alt for at slippe ud af smertehelvedet, men operationen var den sidste udvej.

- Jeg skal have taget min diskus ud, som er ødelagt, og så skal jeg have sådan et stivgørende element sat ind. Den er lavet af noget knogle fra en hoftepatient, og så skal jeg have to skruer ind i hver ryghvirvel, der ligger rundt om, forklarede hun i en Facebook-video.

Sisse Fisker har tidligere fortalt BT, hvor voldsomt rygsmerterne har påvirket hele hendes liv.

- Jeg har været i kæmpe krise. Det har været min identitet at være hende maratonløberen, hende der cyklede til Paris, og jeg har altid været en af drengene, da jeg var på TV2-Sporten og spillede squash, fodbold og håndbold. Jeg har været pissehamrende ked af det. Har tudet, når jeg lå hjemme på sofaen, sagde hun til avisen.

- Selv om jeg er nervøs for selve indgrebet, så glæder jeg mig vanvittigt meget til at komme ud på den anden side og begynde mit nye liv, fortalte hun åbenhjertigt BT.

Foruden Isak er Sisse Fisker også mor til sønnen Samuel, som hun har med manden Sune Mogensen, der er bygningskonstruktør.

Se billedet https://www.instagram.com/p/BMUU05SAnz9/?taken-by=sissefisker&hl=da" target="_blank">her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.