Lars Seier i nyt millionopkøb

Den afgående Saxo-boss løfter nu sløret for en ny investering.
Den afgående Saxo-bank boss, Lars Seier Christensen, køber 15 procent af den københavnske iværksættervirksomhed JourneyXP.
Den afgående Saxo-bank boss, Lars Seier Christensen, køber 15 procent af den københavnske iværksættervirksomhed JourneyXP. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix

Milliardæren Lars Seier Christensen lovede endnu et personligt opkøb inden jul, og nu er den afgående Saxo Bank-direktør klar til at løfte sløret.

Det skriver TV 2.

Lars Seier køber 15 procent af den københavnske iværksættervirksomhed JourneyXP, der med kunstig intelligens og store datamængder kan hjælpe virksomheder med markedsføring og øget salg til kundebasen.

"Jeg synes, at firmaet adresserer nogle problemer, jeg kan genkende fra en lang række andre virksomheder," siger Lars Seier Christensen til TV 2.

Rigmanden fortæller, at han har investeret "nogle millioner" for ejerandelen i JourneyXP, der blev stiftet for bare halvandet år siden.

Dermed fortsætter rigmanden med at udvide sin efterhånden store palette af investeringer inden for især sport, restauranter og teknologivirksomheder. Det er kun tre uger siden, han købte sig ind i den tidligere tv-kok Henrik Boserups nye burgerrestaurant Juicy Burger.

Med Lars Seiers indtog skifter selskabet navn til JourneyXP fra Skycloud. Ud over Lars Seier består den nye investorkreds af Martin Bochineck, adm. direktør i digitalbureauet Magnetix, og Mikael Munck, der har stiftet it-selskabet Initto.

Adm. direktør og stifter Johan Koefoed Johnsen kan ikke få armene ned over sine nye investorer, hvis evner og kapital vil løfte virksomheden til næste niveau.

"I dag investerer virksomheder massivt i nysalg og mersalg, men lider stadig under lave konverteringsrater og høj kundeafgang. Vi så et hul i markedet for et værktøj, der kan arbejde intelligent med hele kunderejsen fra første til sidste interaktion," siger Johan Koefoed Johnsen.

JourneyXP har lokaler på Papirøen i København og beskæftiger i dag 15 medarbejdere. Selskabet har trods sine kun halvandet år på bagen fået store kunder i hus med Bonnier, Mindshare, Modstrøm og Call me som de største skalpe.

1. januar siger Lars Seier Christensen farvel til posten som adm. direktør for Saxo Bank og tager hul på et nyt kapitel i sit liv, hvor han har bebudet, at han vil skrue op for investeringer i spirende nye virksomheder.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.