Lars Løkke Rasmussen om eksplosioner: "Afskyelige angreb"

Både statsministeren og flere andre Venstre-profiler fordømmer de dramatiske hændelser i Bruxelles.
Lars Løkke Ramussen og Kristian Jensen udtrykker forfærdelse.
Lars Løkke Ramussen og Kristian Jensen udtrykker forfærdelse. Foto: SCANPIX arkiv

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) fordømmer ligesom flere andre Venstre-profiler de voldsomme begivenheder i Bruxelles. 

To eksplosioner har ramt byens vigtigste lufthavn og en eksplosion har ramt metrostationen Maalbeek. Der meldes om både dræbte og sårede i lufthavnen, hvor der ifølge medierapporter blev affyret skud umiddelbart før eksplosionerne.

Endnu er der ingen officielle meldinger om, hvad der har forårsaget eksplosionerne, men herhjemme har statsministeren samt flere andre ministre kommenteret hændelserne i dramatiske vendinger.

- Afskyelige angreb i BXL. Mine tanker går til de ramte og deres familier. Vi står sammen med Belgien, skriver Lars Løkke Rasmussen på Twitter.

Udenrigsminister Kristian Jensen skriver på Facebook, at han er "forfærdet over at følge meldingerne fra Bruxelles."

"Terror skal bekæmpes og Danmark tager allerede ansvar gennem indsatsen mod ISIL og andre terrororganistationer," skriver Kristian Jensen.

Der er endnu ikke blevet officielt meldt ud fra belgisk side, om der er tale om terror-angreb.

Men herhjemme virker justitsminister Søren Pind ikke til at være i tvivl. I en update på Facebook skriver han blandt andet:

"Forbandede terrorister. Men I skal vide dette: Det demokratiske samfund har før klaret sådan nogle som jer. Og vi vil gøre det igen. Vi vil forfølge og straffe hver og en af jer, putte jer langt væk i lang tid. Og vi vil sejre."

Forfærdet over at følge meldingerne fra Bruxelles. Terror skal bekæmpes og Danmark tager allerede ansvar gennem indsatsen mod ISIL og andre terrororganistationer.

Posted by Kristian Jensen on Tuesday, March 22, 2016

Forbandede terrorister. Men I skal vide dette: Det demokratiske samfund har før klaret sådan nogle som jer. Og vi vil gø...

Posted by Søren Pind on Tuesday, March 22, 2016

 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.