Lars Løkke: Irriteret over dårlig vane med sin langemand

Han håber på at blive statsminister efter næste valg, fordi han siger tingene, som de er. Men læs her, hvad han siger om sig selv i en hurtig spørgerunde.
Læs her, hvad Lars Løkke har at sige om sig selv ... når han er (næsten) helt privat.
Læs her, hvad Lars Løkke har at sige om sig selv ... når han er (næsten) helt privat. FOTO: Scanpix

Den 51-årige leder for Venstre sidder klar på sidelinjen. Han har tænkt sig at slå hårdt til, når Helle Thorning melder ud, at (valg)kampen går i gang. Indtil da må han tålmodigt forestille sig, at han kan klare skærene denne gang og blive Danmarks næste Statsminister.

I mellemtiden kan han jo passende fortælle os noget, vi ikke allerede ved om ham – eksempelvis hvad der beskriver ham som menneske og præcis hvilken ting, der er mest irriterende ved ham selv … og den liste er lang, siger han til BT:

- Åh, jeg kunne lave en lang liste. Men jeg er selv irriteret over en dårlig vane med at bruge min langemand til at klø mig i ansigtet, når jeg tænker mig om. Det kan sende et noget forkert signal med lige nøjagtig den finger, hvis jeg står foran andre mennesker.

Ja, det kan vi da godt se – skulle der sidde en enkelt læser eller to derude, som føler sig forulempet, fordi Lars Løkke en gang har givet jer en fuck-finger, kender I nu forklaringen … han mente det (sandsynligvis) ikke.

Til gengæld mener han selv, han er en arbejdsom person og …:

- Engageret, politiker med stort P, gør-det-selv-mand og familiefar.

Emsige p-vagter og stædighed

Den politiske familiefar og handyman giver heller aldrig op, fortæller han til BT,  der spørger ind til Lars Løkkes største styrke.

Til gengæld måtte han se sig slået, da han for noget tid siden fik en p-bøde i København på en bil, hvis dæk var i stykker. Den kunne altså ikke køre, men det var vagten øjensynlig ligeglad med. Og dét syntes Lars Løkke faktisk var lidt for emsigt.

Den uventede p-bøde har muligvis medført lidt surhed hos venstremanden, men heldigvis har han et par tricks eller to til at muntre sig selv op, når der står afslapning og nydelse på programmet. Især madlavning i Sverige er livskvalitet, fortæller Lars Løkke til BT:

- Et par dage på den svenske ødegård, vi har sammen med nogle venner, med Sólrun, børnene og vores hunde, hvor vi hygger os med madlavning og et par gør-det-selv-projekter. Kan det toppes med en cykeltur på de små svenske veje – som her i pinsen – er lykken gjort.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.