Lars Larsen vilde plan: Vil være en verdens-succes

Dyne-Larsen klarer sig godt, men det er ikke nok. Han vil indtage verdensherredømmet, og sker det ikke, i mens han lever, skal koncernen fortsætte hans indtog i udlandet.
Lars Larsen har vokseværk og store ambitioner. 
Lars Larsen har vokseværk og store ambitioner.  FOTO: Scanpix

Lars Larsen har skrevet et testamentet, og i det står der, at de fleste af hans penge skal bruges på at udvide og sikre, at hans hjertebarn Jysk Group kommer ud i stort set hele verden.

Det er nemlig ikke nok for den succesfulde jyde, at han igennem årene har fået en flot forretning op at køre. Han vil have mere, og det skal han også nok få, fortæller han til TV2.dk

Jeg går efter at blive verdensomspændende. De sover ikke med dyner i alle lande, vi har for eksempel lige åbnet op i Grækenland, hvor de mest sover med tæpper, men så må vi sælge nogle gode tæpper til dem, siger han.

Det kører for Jysk

Lars Larsen åbnede den første Jysk Sengetøjslager i 1979, og siden da er det bare blevet en bedre og bedre forretning at sælge dyner.

I regnskabsåret 2014/2015 er det blevet til et overskud før skat og renter på 3,1 milliarder kroner, skriver TV2. dk

Lars Larsen har 2300 butikker i hele 41 lande, men der er stadig andre store spillere på markedet, og det vil Lars Larsen ikke finde sig i:

- Konkurrencen er benhård rundt om i verden, og det skal vi være forberedt på. Det kan ikke hjælpe noget, at vi sakker bagud. Vi har stadigvæk nogle store amerikanere, der er større end Jysk. Og det vil vi gerne have lavet om på, erklærer han.

Det ser altså ikke ud som om, at Lars Larsen har tænkt sig at læne sig tilbage og nye milliarderne. Nej, der skal videreudvikles og investeres.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.