Lars Barfoed på bøssebar - Thorning i børnehave

Politikerne mødte vælgerne på forskellig - MEGET forskellig - vis i dag.
- Tjener! Kan vi få to shots! Nej, pjat, det er ikke det, Lars Barfoed og Karen Ellemann prøver at markere. De vil blot gerne have ordet i en debat om hadforbrydelser og diskrimination i nattelivet.
- Tjener! Kan vi få to shots! Nej, pjat, det er ikke det, Lars Barfoed og Karen Ellemann prøver at markere. De vil blot gerne have ordet i en debat om hadforbrydelser og diskrimination i nattelivet. Foto: Scanpix

Når vælgerne ikke vil komme til politikerne, må politikerne komme til vælgerne. Sådan er indstillingen i valgkampen, hvor de folkevalgte i den grad kommer ud af Christiansborg - ud for at se, hvordan livet leves i Danmark.

I dag, mandag, bød på et tæt spækket program for valgets hovedaktører - men det var vidt forskellige møder med vælgerne, Helle Thorning-Schmidt og Co. var ude for.

Statsministeren nåede i dag besøg i flere jydske byer - blandt andet Kolding, hvor hun trykkede små børnehænder i Petersbjergs Integreret Institution. Thorning rundede også Fanø, og hun var i Esbjerg og dele roser ud.

(artiklen forsætter efter billedet)

Der blev hilst på kommende vælgere i børneinstitutionen i Kolding. Foto: Scanpix

Lars Løkke Ramussen holdt sig i dag i København, hvor han var forbi fødevaremekkaet Torvehallerne. Her prøvede han at fiske stemmer blandt sultne og kvalitetsbevidste danskere.

(artiklen forsætter efter billedet)

Mon han pruttede om prisen? Lars Løkke fik et kig på en grøntsagssælgers råvarer i Torvehallerne. Foto: Scanpix

I et miljø, som der i de sene nattetimer er mere 'kødmarked' end grøntsagsmarked over, satte en række andre prominente folketingspolitikere i dag hinanden stævne.

Nemlig på homo-natklubben Cosy Bar i det indre København. Et heftigt sted efter midnat, men i dagtimerne i dag ramme om en debat om hadkriminalitet og diskrimination i nattelivet.

Politikerne stod bag bardisken under debatten - men skænkede så vidt vides ikke shots ud.

Lars Barfoed (K), Karen Elleman (V), Manu Sareen (R) og Peter Skaarup (DF) var blandt de inviterede 'bargæster'.

Der blev grinet højt under debatmødet på Cosy Bar i det indre København. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.