Landstræner håber på småkageløsning

Dialog mellem fem udelukkede stjerner og forbundet har fået landstræner Lars Uhre til at udsætte VM-udtagelse.
Lars Uhre skulle oprindeligt have udtaget den danske VM-trup tirsdag i denne uge, men det er nu udsat til næste uge.
Lars Uhre skulle oprindeligt have udtaget den danske VM-trup tirsdag i denne uge, men det er nu udsat til næste uge. Foto: MATHIAS CHRISTENSEN/POLFOTO

Landstræner Lars Uhre har et håb om, at han kan få de udelukkede badmintonstjerner Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Joachim Fischer, Mathias Boe og Carsten Mogensen med til sommerens VM i Jakarta.

De fem profiler er i øjeblikket udelukket på grund af en sponsorkonflikt med Badminton Danmark i den såkaldte småkage-sag.

Selv om parterne har stået stejlt over for hinanden, så er de i øjeblikket i dialog.

Lars Uhre skulle oprindeligt have udtaget den danske VM-trup tirsdag i denne uge, men overfor Politiken bekræfter landstræneren, at udtagelsen er udskudt til næste uge, da han håber at kunne udtage det stærkest mulige hold.

Sponsorkonflikten brød ud i midten af april, fordi de fem spillere ikke ville stille til start for landsholdet iført småkageproducenten Danisa som trøjesponsor, da det er i konflikt med spillernes personlige sponsor Kjeldsen Cookies.

Danmark deltager i denne uge ved hold-VM, det såkaldte Sudirman Cup i Kina, uden de fem profiler. Til august spilles det individuelle VM i Indonesiens hovedstad Jakarta.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.