Landstræner: Eggert er ikke til at erstatte

Gudmundur Gudmundsson ærgrer sig over Anders Eggerts pause fra landsholdet, men træneren må finde erstatning.
Venstrefløjen Anders Eggert holder pause på landsholdet resten af sæson, oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF).
Venstrefløjen Anders Eggert holder pause på landsholdet resten af sæson, oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF). Foto: LARS KRABBE/POLFOTO

Håndboldlandsholdets fløjprofil Anders Eggert har valgt at tage en pause fra landsholdet. Han er træt og vil bruge de næste mange måneder på sin familie. Hans hustru venter barn nummer to.

Den nyhed ærgrer Danmarks islandske landstræner Gudmundur Gudmundsson, for det kommer til at kræve noget arbejde at finde en "ny Anders Eggert."

- Han er en fantastisk spiller, og han er ikke mulig bare lige at erstatte, men jeg skal nok finde en løsning, siger landstræneren til TV2 Sport.

- Selvfølgelig er det et problem i forhold til opbygningen af landsholdet, når en af holdets bedste spillere melder fra, men det hjælper jo ikke at fokusere på det, fortsætter landstræneren, som dog har forståelse for, at Anders Eggert har brug for tid med familien.

Til DR Sporten peger Gudmundur Gudmundsson på Casper U. Mortensen som den oplagte afløser på venstre fløj, men han er ikke den eneste.

- Vi har nogle andre i den danske liga. Så nu vil jeg kigge på, hvem der passer bedst til holdet, siger han.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.