Landmanden Thomas: Det holdt ikke med Nicoline

Thomas og Nicoline virkede som et sikkert par i programmet Landmand søger kærlighed, men forelskelsen holdt ikke, og parret er ikke længere sammen.
Desværre kunne Thomas og Nicoline ikke finde melodien. 
Desværre kunne Thomas og Nicoline ikke finde melodien.  FOTO: Blu/TV2

Der var en god kemi fra starten, og Thomas havde hele tiden en godt øje til den søde pige Nicoline i TV 2 programmet Landmand søger kærlighed.

I det sidste program, der blev sendt i går, torsdag, så vi, at parret havde valgt at forsætte deres kæresteri efter optagelserne sluttede. De mødte hinandens familier, og alt virkede godt.

Men kærligheden holdt desværre ikke, fortæller den 27-årige landmand Thomas til tv2.dk

- Der skete en masse personlige ting på meget kort tid, som vi ikke selv var herre over, og så blev vi enige om, at det ikke skulle være os to lige nu. Så det var nok dårlig timing. Men vi har snakket sammen siden, så det er ikke fordi, vi ikke kan det.

Har fundet en anden

Desværre blev det ikke Nicoline og Thomas, men den unge landmand har ikke givet op. Han har fået over 200 henvendelser fra gifteklare kvinder, siden programmet sluttede.

Det har været overvældende, erkender Thomas.

Men en pige har sat sig fast, og hende dater han og håber, at det kan udvikle sig.

- Jeg har fundet en pige, der er meget sød og har da også været på date med hende. Lidt mere end bare en gang, siger han og fortæller, at selvom der har været mange henvendelser fra piger, spiller han altså ikke på flere heste.

Han drømmer om, at den næste pige skal blive den sidste. Indtil han finde hende, giver han alle en fair chance og dater kun en ad gangen som en rigtig gentleman.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.