"Landmand søger kærlighed"-værten helt privat: Elsker det forbudte

Lene Beier er lige nu aktuel i dating-programmet, men privat er det helt andre ting, hun har fokus på.
Værten for "Landmand søger kærlighed" erkender, at hun ind imellem synder. 
Værten for "Landmand søger kærlighed" erkender, at hun ind imellem synder.  FOTO: Scanpix

I aftens udgave af TV 2's populære datingprogram "Landmand søger kærlighed" har både landmændene og pigerne noget at slås med. Pigerne udsættes for lidt af hvert, og skal accepterer mange prøvelser fra landmændene. Det er altså ikke altid lige nemt at date en bonde.

Helt anderledes ser det ud hjemme hos programmets vært, Lene Beier. Hun er godt gift med manden Anders. Sammen har de to sønner, og de har netop fornyet deres ægteskabløfter i Las Vegas.

Lene Beier fortæller til magasinet-sundhed.dk, at hun og Anders er et perfekt match. De er nemlig både elskende og bedste venner:

- Og så har jeg fundet en mand, der har det som mig. Vi er ikke kun kærester, vi er også bedste venner. Vi elsker at rejse sammen, løbe sammen og deler en drøm om at åbne et hotel sammen engang ude i fremtiden. Det er ikke sådan, at vi sidder lårene af hinanden. Der er også plads til, at vi går ud og hygger os med hver vores venner, men grundlæggende har vi det bare godt, når vi er sammen med vores to drenge og vores hund, siger hun.

Er glad for rødvin og røg

Tv-værten elsker at hygge sig, og skal det gå rigtig vildt for sig hjemme hos Lene Beier, disker hun op med noget godt rødvin:

- Jeg elsker at drikke vin. For mig er vin en kæmpe livskvalitet. Og jeg kan få det virkelig svært, når folk siger, at de synder, når de spiser et stykke mørkt chokolade eller drikker en øl. Det er jo ikke at synde. Synde ville være, hvis du tog stoffer. At synde er alvorlige ting, og det er ikke alvorligt at spise mørk chokolade - det er jo bare at tage en bid af livet.

Til gengæld vil hun gerne erkende, at hun ind imellem synder med en fest-smøg. Det er dumt, men mega hyggeligt at være festryger, siger hun:

-  Det gad jeg godt, at jeg ikke var. Der er jo virkelig ikke nogen grund til at ryge. Men jeg kan ikke lade være, for det er så hyggeligt, når jeg er sammen med mine veninder. Og rødvinen smager lige lidt bedre, og vi taler om nogle lidt mere alvorlige ting, når vi ryger cigaretter.

"Landmand søger kærlighed" sendes torsdag aften klokken 20.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.