Landmand søger kærlighed-vært vil flytte på landet

Lene Beier har godt nok en mand, men hun drømmer om at falde for den helt rigtige bolig på landet. Hun håber, missionen lykkedes for hende i det nye år.
Den populære tv-vært drømmer om et liv på landet. 
Den populære tv-vært drømmer om et liv på landet.  FOTO: Scanpix

I tv-programmet 'Landmand søger kærlighed' har den 38-årige vært Lene Beier travlt med at vejlede og hjælpe unge landmænd med at finde den helt rigtige pige for dem.

Programmerne har ført Lene Beier rundt i mange yderdele af Danmark, og hun er også privat vild med livet på landet, og derfor drømmer hun om at bo der med sin familie, fortæller hun til tv2.dk

De sidste seks måneder har hun forsøgt at finde et rart landsted, hvor hun kan bo med manden Anders Beier og deres to dreng på syv og fire år.

Næste år byder forhåbentlig på, at vi skal flytte på landet. Selv om Anders er ejendomsmægler, så har vi ikke fundet det rigtige endnu, siger hun.

Ikke for langt fra København

Tv-værten fortæller, at det længe har været en drøm for parret at finde et sted på landet. Men det skal være det helt rigtige sted, og så må det ikke ligge for langt væk fra København:

- Det skal ikke være mere end en times kørsel fra København, og så skal det være tæt på havet, så vi kan have båd og to kajakker liggende.

Man skulle næsten tro, at drømmen om landlivet er opstået i forbindelse med programmerne Landmand søger kærlighed, men det er den ikke, fortæller Lene Beier. 

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.