"Landmand søger kærlighed"-par er blevet forældre

Landmanden Anders Poulsen og Cecilie Kjædegaard fandt sammen i slutningen af den første sæson af 'Landmand søger kærlighed'. De er nu blevet forældre.
Endnu ved Anders og Cecilie fra 'Landmand søger kærlighed' ikke, hvad deres nyfødte søn skal hedde.
Endnu ved Anders og Cecilie fra 'Landmand søger kærlighed' ikke, hvad deres nyfødte søn skal hedde. Foto: Scanpix/modelfoto

I oktober kunne Anders Poulsen og Cecilie Kjædegaard fra første sæson af TV2-reality-serien 'Landmand søger kærlighed' fortælle, at de skulle have et barn sammen.

Parret fandt sammen i slutningen af den første sæson af 'Landmand søger kærlighed' og i den forgangne weekend fødte Cecilie en søn.

Helt præcist klokken 21.12 blev sønnen født ved kejsersnit. Han vejer 3550 gram og er 53 centimeter lang.

Det oplyser Anders Poulsen til TV2 fra barselssengen på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Graviditeten var ikke planlagt. Parret syntes, at det måske var for tidligt at blive forældre, når de kun havde kendt hinanden i et år.

- Det var en blanding af lykke og lidt skepsis, fordi forholdet er så nyt, og det er måske lige tidligt nok. Men selvfølgelig er vi lykkelige og skal have det barn, sagde Anders Poulsen, da det blev kendt, at de skulle have et barn sammen.

- I dag er jeg selvfølgelig henrykt over, at det er gået, som det gik, fortæller han til TV2.

Parret er endnu ikke enige om, hvad sønnen skal hedde. I følge bt.dk kalder Anders sønnen for Torben, mens Cecilie vil have han skal hedde Kristian.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.