Landmand-Daniels nye kæreste: Rumænsk pige hyret til gårdarbejde

I det næstsidste afsnit af Landmand søger kærlighed blev Frede afvist, og Daniels date løb ud i sandet, men det har ikke taget modet fra de to landmænd, og en har endda ny kærlighed i sigte.
For en kort stund så det ud som om, at den generte Daniel havde fundet kærligheden med Simone fra Århus, men sådan gik det ikke.
For en kort stund så det ud som om, at den generte Daniel havde fundet kærligheden med Simone fra Århus, men sådan gik det ikke. FOTO: TV2

Både Frede og Daniel meldte sig til programmet "Landmand søger kærlighed" på TV2 i håbet om at finde kærligheden. Men sådan skulle det ikke gå.

Frede Refsgaard på 37 år blev afvist, da han inviterede den 23-årige Stine med på romantisk weekend i København. Hun takkede nej, og det tog Frede utrolig flot i torsdagens program på TV2.

Bagefter har Frede fortalt til BT, at han til dels var lettet. Han var nemlig både nervøs og havde lyst til, at programmet skulle slutte. Det gjorde det, men desværre fandt Frede ikke den nye kvinde i sit liv.

Kærlighed på gården

Helt anderledes så det ud til at gå for den 27-årige Daniel på Straarups gård i Otterup på Fyn. Han havde en dejlig weekend i København med Simone fra Århus, og de to tilbragte da også en weekend sammen siden.

Efter det løb forholdet desværre ud i sandet, men det har ikke afskrækket den unge landmand, der nu er blevet 28 år. Han har nemlig fundet kærligheden på ny.

- Da tv-optagelserne sluttede, skulle jeg lige komme mig over, at tingene ikke gik, som jeg havde håbet på. Så jeg skulle ligesom finde en hverdag, hvor jeg var alene igen, og så mødte jeg faktisk én. Det kom helt ud af det blå. Det var slet ikke noget, jeg havde regnet med, men pludselig tog tingene en uventet drejning, og nu er vi faktisk kærester, siger Daniel til BT.

Han har helt uventet mødt en ung kvinde på gården. Hun er fra Rumænien, er kommet hertil for at arbejde, og der er altså opstået sød musik mellem de to, afslører Daniel.

Fordeler opgaverne

De har været kærester en måneds tid, og er allerede rykket sammen hos Daniel:

- Lige nu bor hun ved mig, fordi hun mangler selv et sted at bo, så vi er sammen meget af tiden. Det er stadig meget nyt, så vi laver ikke så meget andet end at lære hinanden at kende. Jeg kan godt lide at lave mad, så det gør jeg, og hun kan godt lide at gøre rent, så det gør hun. Ellers lærer jeg hende noget om Danmark, og så kan vi godt lide at se film begge to.

Hvordan det går de sidste landmænd, må du se i sidste afsnit af Landmand søger kærlighed på TV2 næste torsdag.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.