Læserne efter Stine Bosses angreb på Pokémon-spil: Flet næbbet!

Stine Bosses kritik af spillet Pokémon Go er forfejlet, mener mange af Avisen.dk's læsere.
"Hold dog op, og find noget andet og måske lidt mere væsentligt at beskæftige dig med end at fise rundt og fange ting, der ikke findes," siger Stine Bosse om det populære Pokémon Go-spil.
"Hold dog op, og find noget andet og måske lidt mere væsentligt at beskæftige dig med end at fise rundt og fange ting, der ikke findes," siger Stine Bosse om det populære Pokémon Go-spil. Foto: Scanpix/arkiv

Erhvervskvinden Stine Bosses kritik af det populære spil Pokémon Go er helt forfejlet, mener mange af Avisen.dk's læsere.

- Hold dog op, og find noget andet og måske lidt mere væsentligt at beskæftige dig med end at fise rundt og fange ting, der ikke findes, siger Stine Bosse i dag om det populære spil til Kristeligt Dagblad.

Spillet har fået massevis af danskere til at strømme ud på gader og stræder på jagt efter de små virtuelle væsner, der dukker op i gadebilledet gennem et særligt filter på telefonen.

Og det er ikke nødvendigvis dårligt, mener Avisen.dk's læsere, der på Facebook går i rette med Stine Bosses kritik.

"Det er faktisk en meget stor hjælp for en hel del unge med autisme. De kommer nemlig ud og får motion samtidig med at deres socialangst dæmpes," skriver Henriette blandt andet og Annemette er enig:

"Det er da genialt. I stedet for at sidde foran skærmen i sofaen, får man nu motion. Det er ikke spor åndssvagt," skriver hun.

"Flet næbbet!"

Og mange fremhæver den positive effekt, som de mener, at spillet har for deres børn.

"Fantastisk opfindelse! Min datter er ude at gå 5-10 gange om dagen, og taler faktisk med andre "jægere". Det har hun ALDRIG gjort før. Hun et stolt og glad. Så Stine Bosse, FLET NÆBBET!" skriver Heidi.

Andre mener, at spillet blot er et nyt udtryk for en tendens, der altid har været der. 

"Vi sparkede til en dåse. Og gemte os i andre folks haver. What's the difference?" skriver Hans.

Der er dog også dem, der er enige med Stine Bosse, der også mener, at spillet giver anledning til en kritisk debat af, hvor meget vi lader os styre af vores mobiltelefoner.

"Generelt er det vist ved at tage overhånd med alle de apparater, som folk render rundt med og hiver op af lommen, bare den siger et bip. Og så er det uopdragen at have den slags åbent, når man er i selskabeligt lag, ganske enkelt manglende respekt for dem, man nu har over for sig og decideret asocialt. Det er muligt, at et spil er godt for autister, men da ikke for alle og enhver i dette samfund," skriver Lisbeth.

Deltag selv i debatten nedenfor.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.