Lærerinde anklaget: Skrev frække sms'er til 13-årig

En kvindelig lærer skal i retten for at have sendt flere hundrede beskeder til dreng på muslimsk friskole.
Den 25-årige lærerinde, der dog ikke er kvinden på billedet, skrev blandt andet, at hun havde lyst til at nusse den 13-årige elev.
Den 25-årige lærerinde, der dog ikke er kvinden på billedet, skrev blandt andet, at hun havde lyst til at nusse den 13-årige elev. Scanpix / modelfoto

En 25-årig kvindelig lærer på en muslimsk friskole er anklaget for at have krænket en 13-årig drengs blufærdighed ved at sende en lind strøm af kærlighedserklæringer til ham.

Det skriver BT onsdag.

Over for politiet har kvinden erkendt, at hun har sendt flere hundrede beskeder til drengen via beskedtjenesten Viber i perioden fra november sidste år til februar i år.

Ifølge BT stoppede kvinden med at kontakte drengen, da hans mor i februar ved et tilfælde kom til at se på hans telefon.

Sagen blev meldt til politiet kort efter, og kvinden blev afskediget fra den muslimske friskole, hvor hun var lærer for den pågældende dreng og flere andre tosprogede elever.

I sine beskeder til den 13-årige fortalte lærerinden blandt andet, hvor meget hun længtes efter ham, at hun havde lyst til at nusse ham og have ham helt tæt på, skriver BT.

På et tidspunkt skriver hun dog også, at hun aldrig ville gøre det, hvis hans mor stod ved siden af.

Sagen ventes ifølge BT's oplysninger at kunne køre som en tilståelsessag i Retten i Glostrup.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.