Lærer springer ud som bøsse: Sådan reagerer 9-årig elev

En lille piges brev til sin homoseksuelle lærer viser, hvor tolerante og forstående børn kan være.
Dette må være et af de øjeblikke, der minder en lærer om, hvorfor man valgte at blive lærer. Se hele brevet på Pink News.
Dette må være et af de øjeblikke, der minder en lærer om, hvorfor man valgte at blive lærer. Se hele brevet på Pink News. Facebook

Et håndskrevet brev fra en 9-årig pige får netop nu hjerter til at smelte på de sociale medier.

Pigen skrev brevet til sin lærer, efter læreren betroede klassen, at han er homoseksuel, skriver det britiske medie Pink News.

- Selvom du er homoseksuel, vil jeg ikke behandle dig anderledes. Jeg tænker stadig på dig på samme måde, som jeg plejer. Du er en fantastisk lærer, skriver pigen blandt andet.

Hun skriver også, at læreren er meget modig, fordi han delte noget så personligt med klassen. Og hun er ikke alene om at støtte læreren - de andre elever har det på samme måde, forsikrer pigen i brevet.

Læreren fortæller til Pink News, at han havde været meget tilbageholdende med at fortælle elever og kolleger om sin seksualitet, men da klassen havde "anti-mobbe-uge", blev han enig med skoleinspektøren om at fortælle sin klasse, at han var homoseksuel.

- Da jeg læste brevet, fik jeg tårer i øjnene, og jeg måtte lige samle mig. Da jeg sagde tak til pigen, trak hun bare på skuldrene og gentog det, som en af drengene i klassen havde sagt: 'Det er jo bare sådan, dit liv er.' Og så vendte hun tilbage til sine matematikopgaver, siger læreren.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.