Lærer sendte kærligheds-breve til 12-årig fra muslimsk friskole

En 26-årig lærerinde er idømt 14 dages betinget fængsel for blufærdighedskrænkelse mod en 12-årig dreng.
En strøm af kærlighedserklæringer til en 12-årig dreng har torsdag kostet en lærerinde en betinget fængselsdom. Arkivfoto.
En strøm af kærlighedserklæringer til en 12-årig dreng har torsdag kostet en lærerinde en betinget fængselsdom. Arkivfoto. Foto: Colourbox/free

Det har torsdag kostet en 26-årig kvindelig lærer en dom på 14 dages betinget fængsel, at hun krænkede en 12-årig drengs blufærdighed ved at sende en stribe kærlighedserklæringer til ham.

Dommen faldt torsdag formiddag i Retten i Glostrup, hvor kvinden blev dømt efter sin egen tilståelse.

Ifølge BT sendte lærerinden flere hundrede beskeder til drengen via beskedtjenesten Viber fra november sidste år til februar i år. Den linde strøm af beskeder stoppede først, da drengens mor ved et tilfælde kom til at se på hans telefon.

Sagen blev meldt til politiet kort efter, og kvinden blev afskediget fra den muslimske friskole i Søborg, hvor hun var lærer for den pågældende dreng og flere andre tosprogede elever.

I sine beskeder til den 12-årige fortalte lærerinden blandt andet, hvor meget hun længtes efter ham, at hun havde lyst til at nusse ham og have ham helt tæt på, skriver BT.

På et tidspunkt skriver hun dog også, at hun aldrig ville gøre det, hvis hans mor stod ved siden af.

Dommen betyder, at kvinden slipper for at komme i fængsel, hvis hun ikke begår noget ulovligt det næste år.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.