Lækker vejr-vært får nyt, hemmeligt job

TV2’s populære vejr-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl er færdig på TV2 Vejret.
I det nye job, som hun tiltræder i til august, får den populære vært planlagte aftenvagter, og det betyder mere tid sammen med pigerne.
I det nye job, som hun tiltræder i til august, får den populære vært planlagte aftenvagter, og det betyder mere tid sammen med pigerne. Foto. David Leth Williams/arkiv/Scanpix

Det er slut med at se den tidligere ’Vild med dans-vinder’ Sara Maria Franch-Mærkedahl præsentere vejrudsigten på TV2. Det skriver BT.

Efter to et halvt år i vejrcenteret i Odense havde den tidligere model sidste arbejdsdag onsdag.

- Det har været dejligt at være på TV 2 Vejret - det er altid lidt sørgeligt at forlade noget, man er glad for, men det bliver spændende at skulle lave noget andet, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl til BT.

Seerne har dog ikke set det sidste til Sara Maria Franch-Mærkedahl på TV2. Hun har fået et nyt job, der indtil videre er hemmeligt. Den nu forhenværende vejr-vært, vil dog gerne fortælle, at det bliver i en form for værtsrolle.

- Jeg var meget glad for at arbejde på Vejret, selvom det er et område, hvor jeg ikke er ekspert. Men nu glæder jeg mig til at lave noget, hvor jeg kan bruge mig selv og mine færdigheder lidt mere, siger hun.

Skilt

Sara Maria Franch-Mærkedahl har på det seneste oplevet store omvæltninger i sit liv. I januar blev hun skilt fra sin mand Bo Franch-Mærkedahl.

Huset i Hellerup, hvor hun og manden har boet med deres to børn Kastanje Kirstine på fem år og Vega Marie på to år, blev sat til salg.

I det nye job, som hun tiltræder i til august, får den populære vært planlagte aftenvagter, og det betyder mere tid sammen med pigerne.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.