Lækker superstjerne: Skrid fra min baghave

George Clooney vil ikke have folk til at rende og glo i sine baghaver i Italien, så derfor har han fået den Italiensk stat til at træde til.
George Clooney med sin kone, Amal Alamuddin, til deres bryllup i Venedig i september 2014.
George Clooney med sin kone, Amal Alamuddin, til deres bryllup i Venedig i september 2014. Scanpix

Det kan blive en dyr historie, hvis du går for langt udenfor de officielle gader i den lille by Laglio ved Como søen i Italien, hvor George Clooney har hele to pragtvilla stående.

LÆS OGSÅ: Sarah Jessica Parker: Sådan ser hun ud nu

Han har nemlig erklæret krig mod nysgerrige blikke og fået byens borgmester Roberto Pozzi til at love, at alle, der enten nærmere sig til fods eller sejler tættere end 100 meter på husenes grunde, vil få en bøde, skriver The Telegraph.

Bøden, ja den lyder på omtrent 3735 danske kroner – det kan altså godt vælte feriebudgettet, hvis du er lidt for kåd.

LÆS OGSÅ: Hrm Hrm ... rømmer du dig? Det skal du passe på med

To smukke huse på land

Husene ligger ved den dekadente Como sø, hvor mange rige og berømte gennem tiderne har elsket at komme og husene er da også mageløse.

De to huse hedder Oleandra og Villa Margherita.

Oleandra, som George Clooney har ejet siden 2002, ligger efter sigende midt i hjertet af byen, så du skal altså passe nøje på med at gå for meget på opdagelse, hvis du en dag besøger Laglio by – det kan jo gå gruelig galt og koste dig dyrt.

LÆS OGSÅ: Go' røv? Forskere finder mænds favorit-numser

Man kan synes, at stjernen kammer en smule over, når han på den måde truer sig til fred. Men han har igennem tiderne også været udsat for mange personer, der ønsker billeder, en autograf eller et glimt af ham, så der er muligvis en grund til det drastiske skridt.

LÆS OGSÅ: Ny mirakel parfume som dufter, når du sveder

Af samme grund købte han senere, fortæller historien, Villa Margherita, der støder op til det første hus og det kan dermed hjælpe med til at give George Clooney noget privatliv. Men det har åbenbart ikke fungeret godt nok, siden den ny lov i byens reglement er blevet tilføjet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.