Laber prinsesse afslører i sjældent interview: Jeg er genert

Den svenske prinsesse Madeleine kan ikke lide at være i centrum, afslørede hun i et tv-interview fredag aften.
"Når det kommer til stykket, er jeg temmelig genert, og jeg kan ikke lide at være i centrum," sagde prinsesse Madeleine i en sjælden tv-optræden.
"Når det kommer til stykket, er jeg temmelig genert, og jeg kan ikke lide at være i centrum," sagde prinsesse Madeleine i en sjælden tv-optræden. Foto: Scanpix

Det svenske prinsesse Madeleine har det ikke godt med opmærksomhed.

Det fortalte hun til den svenske talkshow-vært Fredrik Skavlan på hans program af samme navn, som blev sendt på SVT 1 fredag aften, skriver BT.

- Når det kommer til stykket, er jeg temmelig genert, og jeg kan ikke lide at være i centrum, sagde den 33-årige prinsesse blandt andet. Hun fortalte også, at hun er meget bevidst om sin rolle i det svenske samfund og derfor forsøger at se sin 'sceneskræk' i øjnene.

Madeleine var ved interviewet flankeret af sin mand Chris O’Niell. Hun stillet ellers sjældent op, når pressen ringer, og fredagens snak med talkshow-værten var det første tv-interview nogensinde. Prinsessens sky presseadfærd har fået en del kritik i den svenske presse, og det kom Madeleine også ind på undervejs i interviewet.

- Pressen vil gerne have, at jeg opfører mig mere kongeligt og klipper flere bånd over. Desuden har de anklaget mig for at være arrogant, fordi jeg ikke har villet stille op til interviews, og det gør mig faktisk ked af det. For det er ikke tilfældet, sagde hun.

Ud over prinsesse Madeleines generthed faldt snakken også på, hvordan parret mødte hinanden samt deres børns skolegang.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.