Laaange vipper: Her de fem bedste mascaratips

Marie Thomsen, der er Maybellines danske makeupartist, giver her sine fem bedste mascaratips.
Flotte vipper pepper ansigtet op - både til hverdag og fest.
Flotte vipper pepper ansigtet op - både til hverdag og fest. Foto: SCANPIX arkiv

Smukke vipper med et flot lag mascara. Det kan se fantastisk ud. Til gengæld er der heller ikke noget værre end mascaraklatter, knækkede vipper eller mascaradrys på kinderne.

Verdens smukkeste kvinder uden makeup: Se dem på femina.dk

FEMINA har bedt Marie Thomsen, der er Maybellines danske makeupartist om at give sine bedste mascararåd:

1. Start med en vippebukker, medmindre du er født med buede vipper, det åbner øjenpartiet, så det ser mere friskt ud – brug den aldrig efter mascara, det kan give vipperne et grimt knæk.

2. Læg øjenskygge og eyeliner på inden mascaraen, ellers drysser det ned på vipperne, og start med de øverste vipper og derefter de nederste.

Solbrilleguide: Find parret der passer din ansigtsform på Femina.dk

3. Ønsker du mere volumen og mere intens farve, kan du sagtens give dine vipper et par lag mascara, og ved at bruge en vippekam eller spiralbørste til at rede klatter ud med, undgår du, at de klistrer.

4. Du får ensartethed og endnu mere fyldig farve fra rod til spids ved at pensle mascara på oversiden af de øverste vipper med en mascara fan brush.

5. Du kan godt lave en touch-up i løbet af dagen, f.eks. på det yderste af vipperne, men den farve, du lagde om morgenen, er blevet tør og kan derfor ikke redes igennem med mascarabørsten.

Redaktionen, FEMINA, Aller Media

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.